Heeft u vragen Klik hier
Ma - Vr: 8:00 - 16:30
Za - Zo gesloten
+31 (0) 591 633 733
Algemeen nummer
Nijbracht 120, 7821CE Emmen
Postadres

Diensten

Belastingadvisering bedrijven

Belasting betalen moet u, maar waarom zou u te veel betalen?

LCS Administratie & Advies kan u helpen bij het zo optimaal mogelijk gebruik maken van alle mogelijke belastingvoordelen.

Zakelijk

De Belastingdienst is een belangrijke speler in elk bedrijf. Een greep uit mogelijke belastingen: dividendbelasting, omzetbelasting, loonheffingen, vennootschapsbelasting.

Wanneer u net start met uw bedrijf, komt er een heleboel op u af. Het is van belang om vanaf de start van uw onderneming (het liefst al voordat u start) na te denken over belastingen en dit vanaf het begin goed te organiseren. Wij kunnen u hierbij ontzorgen, zodat u zich volledig kunt focussen op datgene wat u echt leuk vindt: ondernemen.

Mocht uw bedrijf zo snel groeien, dat u overweegt om verder te gaan in een B.V., adviseren wij u om dit niet zelfstandig te doen. Wij kunnen u hierbij adviseren. Is ondernemen in een B.V. fiscaal wel voordeliger? Hoe kunt u deze overgang fiscaal het beste inrichten?

Privé

Maar ook in de privésfeer heeft u met de Belastingdienst te maken: aangifte Inkomstenbelasting, toeslagen, erf- en schenkbelasting. Misschien is dit u al jaren zelf gelukt, maar krijgt u nu Belastingaanslagen waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. Met onze jarenlange ervaringen kunnen wij u hierbij helpen.

Woont u in het buitenland?

Wanneer u naar het buitenland verhuisd, kunnen wij ook uw aangifte Inkomstenbelasting voor u verzorgen. U woont in Duitsland en werkt in Nederland? Wij kunnen u met de belastingaangifte helpen. Wij hebben hiernaast ook contact met de Finanzamt en een Duitse Steuerberater, zodat wij u ook hiermee kunnen helpen.

Locaties Emmen

Nijbracht 120,
7821 CE Emmen

Locatie kantoor Emmen
Klik op de kaart om de route te bepalen

Locatie Zwolle

Dokter van Deenweg 162
Kamer 4.114
8025 BM Zwolle

Locatie kantoor Zwolle
Klik op de kaart om de route te bepalen

Zoeken